What We Do

Design Design Design Design Design Design Design Design Design

Branding Branding Branding Branding Branding Branding Branding

Αdvertising Αdvertising Αdvertising Αdvertising Strategy Strategy Αdvertising

Marketing Marketing Marketing Marketing Marketing Marketing

Identity Identity Identity Identity Identity Identity Identity

Design

01

Εταιρική ταυτότητα

Με την εμπειρία και τη δέσμευσή μας, αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε την εταιρική σας επικοινωνία μέσω προηγμένων τεχνικών και δημιουργικών προσεγγίσεων.

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που ενισχύουν την εικόνα και την παρουσία της επιχείρησής σας. Αναπτύσσουμε μια σφαιρική στρατηγική, που ανταποκρίνεται στους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αναλύουμε τον στόχο της επικοινωνίας, καθορίζουμε το κοινό-στόχο, και σχεδιάζουμε την ταυτότητα του εγχειρήματός σας με τρόπο που να δημιουργεί μια συνεκτική και αναγνωρίσιμη εικόνα για την επιχείρησή σας.

“Δεν έχει σημασία από που έρχεσαι, αλλά το που πηγαίνεις” Bryan Tracy

03

Συσκευασία

Η συσκευασία του brand σας είναι η πρώτη οπτική επαφή του προϊόντος με τον πελάτη. Γι’ αυτό στην AdVision δημιουργούμε εξατομικευμένες συσκευασίες με στόχο την λειτουργικότητα και την άμεση επικοινωνία για την μοναδικότητα του προϊόντος σας. Με στοχευμένη μελέτη, εργαλεία marketing & branding, προσεγμένη εικαστική δημιουργία και επιμέλεια μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, εγγυώμαστε για μια ξεχωριστή συσκευασία.

Δεν δημιουργούμε απλά μια συσκευασία αλλά δίνουμε προσωπικότητα στο προϊόν σας, μια μοναδική ταυτότητα που θα το κάνει να ξεχωρίζει.

02

Σχεδιασμός εντύπου

Εξοπλισμένοι με τεχνογνωσία χρόνων, αναπτύσσουμε μια ισχυρή και αποτελεσματική έντυπη επικοινωνία, σε συνδυασμό με την ψηφιακή επικοινωνία.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας και λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία διάδοση των ψηφιακών μέσων, βελτιστοποιούμε τις γνώσεις και τα εργαλεία μας στην έντυπη επικοινωνία δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα ξεχωρίσει το μήνυμά σας. Πιστεύοντας ακόμη στη δύναμη και τη μοναδικότητα του εντύπου κατοχυρώνουμε το προϊόν σας σε εφημερίδες περιοδικά αλλά συνθέτουμε και τις επαγγελματικές σας κάρτες, αφίσες, ημερολόγια κ.α.

04

Digital σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε με στρατηγική την ψηφιακή σας επικοινωνία, ώστε να προβάλλουμε τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητά σας. Δημιουργούμε συναρπαστικό περιεχόμενο που αναδεικνύει τις ιδέες και τα μηνύματά σας με δημιουργικότητα και καινοτομία. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων, των ιστοσελίδων, του βίντεο και των σύγχρονων μέσων για να φτάσουμε σε νέο κοινό και να επικοινωνήσουμε με αυθεντικότητα και ενθουσιασμό.

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, επιλέγουμε να είμαστε πρωτοπόροι και να προσφέρουμε ποιοτική εμπειρία στους αποδέκτες μας.

Web

01

Ιστοσελίδα

Η παρουσία στο διαδίκτυο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας γι’ αυτό και η δημιουργία ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη. Μπορεί να διαμορφώσει την εικόνα, που προβάλλει η εταιρεία στο κοινό της και να επηρεάσει το επιχειρηματικό προφίλ της. Κυρίως, όμως, είναι απαραίτητη για την εύκολη εύρεση της εταιρείας στις αναζητήσεις της Google.

03

Φιλοξενία

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία της σελίδας σας, στους ασφαλέστερους και ταχύτερους servers της Ευρώπης. Έτσι διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της, ενώ παράλληλα παρέχουμε την απαραίτητη ασφάλεια για τα δεδομένα σας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η διαδικτυακή παρουσία σας είναι σε ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον και θα έχει τη μέγιστη ταχύτητα ακόμα και σε απαιτητικές περιπτώσεις.

02

Ε-shop

Τα e-shop ανοίγουν νέους ορίζοντες και αυξάνουν το καταναλωτικό κοινό δίνοντας τη δυνατότητα στην επιχείρηση να ξεπεράσει τα τοπικά σύνορα και να κατακτήσει τον κόσμο. Στην Advision δημιουργούμε e-shop, που δίνουν σαφή πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού και σας βοηθάμε να αποκτήσετε μια θέση στο διαδικτυακό κόσμο.

04

Seo

Στην Advision, γνωρίζουμε καλά πως να τοποθετήσουμε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενό σας με στόχο να αυξηθεί η διαδικτυακή σας επισκεψιμότητα, ώστε η επιχείρηση σας να εμφανίζεται στην αρχική σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Διότι ανεξάρτητα από την ποιότητα της ιστοσελίδας, η επιτυχία της συνδέεται στενά με την ικανότητά της να είναι εύκολα εντοπίσιμη στους χρήστες.

Publishing

01

Βιβλία

Εδώ δίνουμε μορφή σε κάθε σας ιδέα. Κατά την υλοποίηση κάθε έργου, επιδεικνύουμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα μέσα και προγράμματα για το σχεδιασμό, ενώ επιδεικνύουμε πάθος σε κάθε δημιουργία μας.
Οι βασικές αρχές του γραφιστικού σχεδιασμού μας περιλαμβάνουν τη σελιδοποίηση του περιεχομένου και τη δημιουργία εξώφυλλου, προσπαθώντας να επιτύχουμε μια αρμονική σύνθεση ανάμεσά τους, προσφέροντας βιβλία υψηλής ποιότητας εκτύπωσης και υψηλής αισθητικής.

03

Εφημερίδες

Στην Advision, παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για την σελιδοποίηση και εκτύπωση εφημερίδων. Ανεξαρτήτως του μεγέθους του έργου σας, είμαστε εξοπλισμένοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις σας.Εκτός από τις παραδοσιακές μορφές εκτύπωσης, προσφέρουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε την εφημερίδα σας σε ηλεκτρονική μορφή.
Επιπλέον, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε καθ’ όλη τη διαδικασία, από το στάδιο του σχεδιασμού έως την ολοκλήρωση της εκτύπωσης για την σωστή προβολή σας. Είμαστε αποφασισμένοι να σας βοηθήσουμε να προβάλετε το έντυπο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενισχύοντας την παρουσία σας στην αγορά και επεκτείνοντας το κοινό σας στόχο.

02

Περιοδικά

Με μια παρουσία άνω των 30 ετών στον χώρο της εκτύπωσης και έκδοσης περιοδικών, διαθέτουμε μακρόχρονη εμπειρία και εξαιρετική τεχνογνωσία. Προσφέρουμε σχεδιασμό και παραγωγή τόσο ψηφιακών όσο και έντυπων περιοδικών εκδόσεων.
Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα τη δημιουργία και έκδοση περιοδικών, παρέχοντας στους πελάτες μας χρήσιμες συμβουλές για την ολοκληρωμένη διαδικασία. Από το στήσιμο του κειμένου μέχρι την τελική παράδοση του προϊόντος, παραμένουμε πάντα δίπλα τους, βεβαιώνοντας την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

04

Οδηγούς

Από το 1985 στο χώρο της επικοινωνίας και της επιμέλειας απολαμβάνουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας και να σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο εκτυπωτικό αποτέλεσμα προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για την έντυπη επικοινωνία και την οπτική σας αισθητική . Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τα νέα υλικά και τεχνικές, παραμένοντας επίκαιροι στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εκτύπωσης. Αξιοποιούμε τη συνεργασία μας με τις πιο προηγμένες τεχνικές εκτύπωσης, προσφέροντας λύσεις που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν.

Design/ Experience /Strategy/ Creative / Branding /Identity/ Digital /Ideas/ Development /

Creative Workdays

MAryant
Smirili_porfolioEptapirgio-Festibal_portfolio
holding-panel
VogiatzisKataxorisi_Entexnos0622
all_douleia-04all_douleia-01
TERKENL_174
all_douleia-03
Boudourisall_douleia-05
Fyltrosystem_portfolio