Who We Are

Είμαστε μια συντονισμένη ομάδα από επαγγελματίες, οραματιστές, ρεαλιστές, έτοιμοι να υλοποιήσουμε από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο εγχείρημα. Φιλοσοφία μας είναι ότι όλα είναι εφικτά και έχουμε την τεχνογνωσία να το υλοποιήσουμε.

Με τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Επικοινωνίας μας, παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών που σχεδιάζονται για να ενισχύσουν την επικοινωνία σας και να αναδείξουν το μοναδικό σας μήνυμα στον ψηφιακό κόσμο.
Με την αφοσίωση μας και την εμπειρία μας στον τομέα της επικοινωνίας δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον που ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ εσάς και του κοινού σας.
Επιτρέψτε μας να αναλάβουμε την επικοινωνία σας, ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

33 χρόνια πλούσιας εμπειρίας, με τη φρεσκάδα της νιότης. Από το 1990 σας ανεβάζουμε ψηλά, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία.

What We Do

01

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που ενισχύουν την εικόνα και την παρουσία της επιχείρησής σας. Αναπτύσσουμε μια σφαιρική στρατηγική επικοινωνίας που ανταποκρίνεται στους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αναλύουμε τον στόχο της επικοινωνίας, καθορίζουμε το κοινό-στόχο και σχεδιάζουμε την ταυτότητα του εγχειρήματός σας με τρόπο που να δημιουργεί μια συνεκτική και αναγνωρίσιμη εικόνα για την επιχείρησή σας.
Με την εμπειρία και τη δέσμευσή μας αναδεικνύουμε την εταιρική σας επικοινωνία μέσω προηγμένων τεχνικών και δημιουργικών προσεγγίσεων.

“Δεν έχει σημασία από που έρχεσαι, αλλά το που πηγαίνεις” Bryan Tracy

02

ΕΝΤΥΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοπλισμένοι με τεχνογνωσία χρόνων, αναπτύσσουμε μια ισχυρή και αποτελεσματική έντυπη επικοινωνία, σε συνδυασμό με την ψηφιακή επικοινωνία.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας και λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία διάδοση των ψηφιακών μέσων, βελτιστοποιούμε τις γνώσεις και τα εργαλεία μας στην έντυπη επικοινωνία δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα ξεχωρίσει το μήνυμά σας. Πιστεύοντας ακόμη στη δύναμη και τη μοναδικότητα του εντύπου κατοχυρώνουμε το προϊόν σας σε εφημερίδες περιοδικά, αλλά συνθέτουμε και τις επαγγελματικές σας κάρτες, αφίσες, ημερολόγια κ.α.

03

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & DIGITAL ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η ψηφιακή επικοινωνία έχει επανασχεδιάσει τον τρόπο που επικοινωνούμε και αλληλεπιδρούμε στη σύγχρονη εποχή. Μέσω των ψηφιακών μέσων, μπορούμε να μοιραστούμε ιδέες με αμέτρητο αριθμό ανθρώπων παγκοσμίως. Παράλληλα είναι πολύ εύκολο να χαθεί το μήνυμά μας μέσα στην πληροφορία ή / και να χαθεί η προσωπικότητά μας. Για αυτό σχεδιάζουμε με στρατηγική την ψηφιακή σας επικοινωνία, ώστε να προβάλλουμε τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητά σας.

Δημιουργούμε συναρπαστικό περιεχόμενο που αναδεικνύει τις ιδέες και τα μηνύματά σας με ευρηματικότητα και καινοτομία. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες των κοινωνικών δικτύων, των ιστοσελίδων, του βίντεο και των σύγχρονων μέσων για να φτάσουμε σε νέο κοινό και να επικοινωνήσουμε με αυθεντικότητα και ενθουσιασμό.

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, επιλέγουμε να είμαστε πρωτοπόροι, να προσεγγίζουμε το κοινό μας με εμπιστοσύνη και αυθεντικότητα και να προσφέρουμε ποιοτική εμπειρία στους αποδέκτες μας. Αναζητούμε συνεχώς τις νέες τάσεις και τις καινοτόμες τεχνολογίες που μπορούν να ενισχύσουν την ψηφιακή παρουσία μας. Επανασχεδιάζουμε το μήνυμά μας με έναν τρόπο που διατηρεί αναλλοίωτες τις αξίες μας.

04

PRINT - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ

Από το 1985 στο χώρο της επικοινωνίας και της επιμέλειας απολαμβάνουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας και να σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο εκτυπωτικό αποτέλεσμα προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για την έντυπη επικοινωνία και την οπτική σας αισθητική.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τα νέα υλικά και τεχνικές, παραμένοντας επίκαιροι στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εκτύπωσης. Αξιοποιούμε τη συνεργασία μας με τις πιο προηγμένες τεχνικές εκτύπωσης, προσφέροντας λύσεις που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν.

05

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η συσκευασία του brand σας είναι η πρώτη οπτική επαφή του προϊόντος με τον πελάτη. Γι’ αυτό στην AdVision δημιουργούμε εξατομικευμένες συσκευασίες με στόχο τη λειτουργικότητα και την άμεση επικοινωνία για τη μοναδικότητα του προϊόντος σας. Η στοχευμένη μελέτη, τα εργαλεία marketing & branding, η προσεγμένη εικαστική δημιουργία και επιμέλεια, που φτάνει μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, εγγυώνται μια ξεχωριστή συσκευασία.

Η διαδικασία ανάπτυξης ενός έργου στην εταιρεία μας, την ADVISION, ξεκινά από την πρώτη επαφή με τον πελάτη και καταλήγει στην παράδοση του ολοκληρωμένου προϊόντος. Παρακάτω αναφέρονται τα κύρια στάδια της διαδικασίας

Work Process

01

Ανάλυση Αναγκών

Ενημερωνόμαστε για το στόχο του προγράμματος επικοινωνίας, τον προϋπολογισμό, τη φύση και τις ανάγκες κάθε εγχειρήματος. Φιλοσοφία μας είναι η αναγνώριση και ο σεβασμός της μοναδικότητας κάθε επιχείρησης και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας.

03

Εκτέλεση Καμπάνιας

Μπαίνουν σε εφαρμογή όλα τα δημιουργικά στοιχεία της καμπάνιας, από τον σχεδιασμό μέχρι την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας, συνδυάζουμε την αισθητική με την εμπορικότητα. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, είναι απαραίτητο να διατηρούμε ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας για να εξασφαλίσουμε ότι οι ανάγκες σας παραμένουν στο επίκεντρο της εργασίας μας.

02

Έρευνα, Οργανόγραμμα, Στρατηγική

Εντοπίζουμε τις τάσεις και τις εξελίξεις που μπορεί να επηρεάσουν την καμπάνια. Από αυτήν την έρευνα, αναπτύσσουμε μια στρατηγική που θα καθοδηγήσει την εκτέλεση του προγράμματος. Δημιουργούμε το οργανόγραμμα της καμπάνιας, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό της επικοινωνίας, τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, τους πόρους που θα απαιτηθούν, και το χρονοδιάγραμμα.

04

Αποτέλεσμα

Πριν την παράδοση του τελικού προϊόντος, πραγματοποιούμε μια επαναξιολόγηση και κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις, για να διασφαλίσουμε ότι οι απαιτήσεις σας έχουν επιτευχθεί πλήρως. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλής ποιότητας και ασφαλές προϊόν που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

/ CommunicatingIdeasCreativeinnovation